søndag 28. mars 2010

Påskekort


Kortene ble laget i fjor. Koselig å gi til de som har bursdag i påsketiden, eller hvis man er invitert bort i løpet av påsken...

Påskepynt


I dag har jeg fått laget litt påskepynt. Har dekorert egg fra Panduro med servietter og decoupage lim.

søndag 21. mars 2010

Barndommens ballkjole


Kjolen fra den gang jeg gikk på danseskole. Jeg husker det som det var i går; da dagen for ballet endelig var kommet, så mistet jeg selvfølgelig min første tann (fortann - oppe...) akkurat den dagen... DET var nedtur, for jeg hadde håpet å få danse med den skjønneste gutten. Isteden så måtte jeg danse med han som veide noen kilo for mye og hadde svette hender...- ikke kunne han danse, heller!
Kjolen ble sydd av stoff fra en kjole som kom fra mors tante i Amerika. Ballkjolen fra Amerika gikk fra å være fotsid, til å bli knekort - og så fikk min søster og jeg hver vår kjole av avklippet!

lørdag 20. mars 2010

Kort til svigermor


Verdens skjønneste svigermor fortjener et fint kort! Jeg har revet bilder og klistret de på et ark, for så å smøre decoupage lim på. Så har jeg klippet det ut og limt det på ark. Gratulerer med dagen!

onsdag 17. mars 2010

Barndommens julekjole


For meg er denne kjolen mitt aller kjæreste juleminne. Min søster og jeg hadde hver vår, og jeg kan enda kjenne høytidsfølelsen når vi fikk disse på oss på julaften... Den er sydd i speilfløyel av aller mykeste sort, og rundt halsen er det minkpels. Hver jul henger jeg kjolen opp til pynt på døren som skiller de to stuene våre fra hverandre.Da er det jul,da...

søndag 14. mars 2010

Stoffskapet


Her ligger masse fine stoff og venter på at jeg skal gå i gang med nye prosjekter - og det skal jeg - snart......

Gamle skatter


Mormors symaskin. På denne sydde hun klær til oss barna, og dukkeklær til "Annedukken" og andre dukker... -Den står i vinduet på syrommet mitt og vekker til live minner om verdens snilleste mormor!

Barndomsminner


Barndommens "hverdagskjole", som min mor kalte det. Jeg hadde lange fletter og "halvsokker" i skoene. Min søster var helt lik...- Nå henger kjolen på syrommet mitt og minner meg på at jeg har vært barn en gang - på sekstitallet - i "lyckliga gatan"...

Vårfornemmelser

Vårbord


Skulle ha jentene på jobben på besøk en fredagskveld, og vi var alle lei vinter og snø. Derfor var det koselig å dekke et bord med tulipaner og vårlig grønt, og minne hverandre på at våren er her...

Ut i min hage


Da jeg sto opp i morges, så det sånn ut på terassen. En time senere skinte solen. Jeg har sittet i den kjære stolen min og solt meg for første gang i år! - Å, det var skjønt å kjenne solen varme og vite at den fineste tiden på året ligger foran oss. (Har ikke sett stolen siden desember ettersom den har vært dekket av snø....... )

Vårblomster


Vårens første blomsterkjøp! Denne "primlen" skal få komme ut i hagen når bare snøen og telen er borte! Er jeg heldig vil den blomstre også neste vår...

mandag 8. mars 2010

Vår!


Hurra, det er faktisk vår - igjen! Under all snøen som vi har liggende, så finnes det vårblomster som venter på å slippe frem i lyset! Bildet er tatt våren 2009 på Arboretet på Milde, og snart, veldig snart, så skal jeg ut der og oppleve dette fantastiske synet igjen! En vårdag her ute er absolutt å anbefale til alle som er glad i gode naturopplevelser. Jeg gleder meg til å se vårblomstene blomstre - nok en gang. - Gleder meg til fuglekvitter og lyse kvelder og en sol som varmer! Kjenner jeg får den gode vårfornemmelsen bare ved tanken...- velkommen skal du være, vår!

mandag 1. mars 2010

Oljemaleri


Oljemaleri i størrelse 50x70. Kr 1250,-

Oljemaleri


Oljemaleri i størrelse 50x50. Kr 950,-

Oljemaleri


Oljemaleri i størrelse 50x50. Kr 950,-

Santorini


Betagende vakkert!

Santorini


Vakker utstikt fra Fira en kveldsstund.

Santorini


Santorini - utsikt fra Fira. Vakrere utsikt enn herfra har jeg aldri opplevd!

Ios


Ios er en forholdsvis liten øy nord for Santorini. Kalles også for Partyøyen, og her er det liv selv utenom sesongen... Men også denne øyen er vakker. På bildet ser en opp mot kirkene som ligger på en klippe like ved havnen.De lekreste små butikker dukket opp som paddehatter da vi spaserte oppover!

Mykonos


Denne øyen er forholdsvis stor, og har flyplass. Her er nydelige strender, og en flott havn. Det er massevis av trange smau med de lekreste butikker, og koselige spisesteder. Helt nede ved sjøen hvor dette bildet er fra, kaller de for Lille Venezia. Fantastisk å sitte her og ta et glass vin og se på solnedgangen!

Hellas

Jeg elsker Hellas! Hver vår drar vi til de greske øyer på øyloffing. Det er vanskelig å velge en favorittøy; hver øy har sitt særpreg. Men det er to øyer vi alltid vender tilbake til; Paros og Naxos, og selvfølgelig Santorini! Vi flyr til og fra Santorini, så det er alltid første og siste stopp på turen. Å sitte i klippene på Fira og skue utover havet er et syn som kan ta pusten fra enhver! Drøm deg bort og se på noen av bildene fra Cycladene!