lørdag 17. april 2010

Lørdagsveske


I dag har jeg kost meg med sying av en sommerveske. Stoffskapet bugner av stoff i ulike kvaliteter, farger og mønstre. Jeg elsker å sette sammen ulike stoff - og gi gamle klær nye bruksområder. Stoffet med prikker er et møbelstoff, og det har fått følge av en mønstret gardintekstil.Vesken er foret med et stripet stoff i samme nyanser. Denne skal jeg bruke til jeans og lette sommerklær! ( I morgen har jeg planer om å lage en liten sminkeveske som matcher vesken...).

mandag 5. april 2010

Sofapute av gamle stoff


Endelig har jeg kommet i gang igjen med syingen...-Stoffskapet står der og lyser mot meg med alle de fine stoffene, men jeg har ikke sydd på lenge, lenge...- Puten er sydd av en gammel bukse og noen andre stoffrester fra en gardinleverandør.Jeg elsker å kombinere ulike stoff, og jeg synes det er gøy å sy om ting og gi nytt liv til gamle stoffer! Den som hadde litt mer tid til å være kreativ....

Selvsydd er velsydd


På jakt etter helt andre ting i skap og skuffer, så dukket dette gamle veggteppet opp... Det er fra quilte tiden, og hang på Millemor sitt rom når hun var liten.