søndag 21. november 2010

Julestemning


Jeg har alltid synes det var så koselig å vandre ute i førjulstiden og kikke på julepyntede hus. Dette er vårt hus - ekstra vakkert blir det når snøen ligger hvit og fin

Jul ute


Julen 2009 var hvit, og huset vårt sto der så vakkert - klar til å ta imot gjestene julaften

Julestemning inne og ute

Så vakkert - akkurat slik en jul skal være

Detaljer

Gammelt fat pyntet til jul

Detaljer

Vakre småting

Detaljer

Detaljer

En liten frøken pynter opp......

Fra "den hvite" stuen


Julekortene henger jeg opp i bånd på døren. Denne delen av stuen pynter jeg i hvitt og sølv. Juletreet pyntes ikke før lille julaften - tradisjoner er viktig!

Julestue

Det gamle huset vårt har to stuer på rad, bare adskilt med en gammel dør. Hver jul henger jeg opp barndommens julekjole på den vakre døren.

Nærbilde av bordet

Bordet er dekket med Matheus servise. Jeg er veldig glad i dette serviset - eneste ulempen er at de store tallerkene ikke går i oppvaskmaskinen...

Julen 2009


Bordet er dekket til julelunsj med gode venninner. Jeg elsker tradisjoner, og de fem siste årene har jeg hatt som tradisjon å invitere venninner til julelunsj første lørdagen i desember. Da er huset pyntet til jul. Det er alltid noen det ikke passer for, så antallet varierer veldig. -Gjestene kommer til lunsj, og blir til middagstid og noen ganger også kveld....- Jeg er utrolig takknemlig over å kjenne så mange skjønne mennesker!