søndag 29. mai 2011


Denne kommoden har tidligere "bodd" hos Trengereid fabrikker i Bergen. Kommoden manglet topplate da vi overtok den, så vi la på en gammel marmorplate. Noen av skuffene er inndelt i masse små rom, ideell til å oppbevare småting i - og det har vi endel av....!

-Tenk at det EGENTLIG er sommer nå....- snart må vel varmen og solen komme...?! Rundt oss er det et fantastisk blomsterflor på denne tiden; ALT blomstrer nå! Liljekonvallene vokser i hagen vår, og de sprer seg utover; til og med i grusgangen har de slått rot!

lørdag 28. mai 2011


-Endelig tittet solen frem for en stakket stund - jeg var rask med å forevige blomster fra hagen...

onsdag 25. mai 2011


-Hadde jo håpet på sol og et glass vin i bakhagen, men det ble muffins-spising inne isteden, mens vinden ulte rundt hjørnet og regnet pisket mot ruten....- Kom mai du skjønne milde!

lørdag 21. mai 2011


Den beste årstiden er endelig kommet - jeg koser meg med å plante og pusle i hagen vår. Vi har en koselig liten bakhage som ligger helt usjenert - deilig luksus! Her sitter vi på fine sommerkvelder og tar et glass vin til solen forsvinner bak nabohuset...

onsdag 18. mai 2011


- Og enda noen!

- Det har gått unna med syingen....- har egentlig stoppet produksjonen - nå bare legger jeg ut litt bilder...-Pris mellom 125 og 150 kr stk!

onsdag 11. mai 2011


Fin, ny blomsterpotte fra "billigkroken" hos Mester Grønn.

Mitt gamle "containerbord" som jeg er så glad i.

tirsdag 10. mai 2011


Symaskinen har gått varm den senere tid - har det med å ta litt av når jeg først blir hekta på noe....-Sminke/pengepungene er til salgs - jeg har nemlig sydd langt flere enn jeg kan bruke selv. Riktignok har jeg mange vesker å putte de i, men ikke SÅ mange! Supre å samle småting i, som ellers flyter rundt i store vesker og er umulig å finne!

søndag 1. mai 2011


Dette vakre, gamle vinduet var tidligere en del av huset vårt. Under seksjoneringen ble eksisterende inngangsparti fjernet - heldigvis tok vi vare på noen av vinduene!

Endelig er stolen ferdig trukket om! Stolen sto en gang på kontoret til disponenten i "Vestlandets Drogeriforretning". Da Norsk Medisinaldepot så dagens lys, skulle de gamle møblene kastes. Morfar - som hadde sitt arbeidssted der - var forutseende nok til å ta vare på denne stolen og en til, i tillegg til et flott Knag bord. Jeg har vært heldig å få overta en av stolene. Stolen hadde opprinnelig skinntrekk, men det ble dessverre fjernet for mange år siden.