lørdag 23. juli 2011


Så kom regnet, og jeg startet opp igjen produksjonen av kort. Herlig å kunne skape noe vakkert...

Sommerkort...

mandag 11. juli 2011


En gammel hylle på kjøkkenet - den gamle kjøkkenhåndduken er kjøpt på loppemarked for mange år siden. - Ååå, jeg vil tilbake til landet og være i sol og varme - bare det kan slutte å regne og bli litt varmere...

De gamle stolene sto i hytten da vi overtok den i 2000. Trekkene er sydd av en gammel bukse, og den gamle duken har mine barns oldemor laget.

søndag 10. juli 2011

 
Posted by Picasa

De fine putene har min mor sydd av gamle skjorter - klipp av ermene på skjorten og sy rundt kanten - åpningen på skjorten blir åpningen på puten! Her har hun i tillegg sydd en kant på puten.

søndag 3. juli 2011


En liten detalj fra " Lykkebo" - hytten er bitte liten som en dukkestue - og veldig koselig. Vi har malt og stelt det som vi har hatt tilgjengelig der og da, og det er litt "hummer og kanari" rundt omkring!

Den gamle, koselige "godværshytten" vår. Jammen ble det ikke finevær og varme EN HEL DAG!! Vi overnattet fra fredag til lørdag, og våknet til sol og varme lørdag morgen. I løpet av dagen fikk vi fem besøkende, og vi hadde en fantastisk sommerdag helt til regnet kom om kvelden. Da pakket vi sammen og dro til byen igjen alle sammen - takknemlig over å ha hatt en deilig dag!

En gammel redningsbøye - dekorativ og nyttig!